previous arrow
next arrow
Slider
Series Departures
Choose from various hassle free upcoming series departure that has been planned for your next journey without breaking your budget.
Corporate Incentive Tours
Wide selections & Customized Corporate Incentive Tours for your company to choose from. Or simply customize it!
Ground Arrangement
Looking for ground packages for minimum 2 persons to go? Or book your flight tickets, get travel insurance & applying for visa with us.

SIRI KEMBARA IBRAH

Mengembara disamping menimba ilmu dengan pengisian mantap dari para Pembimbing Ilmuan Islam.
GROUP SERIES
Teroka dunia bersama kami dengan aturcara lengkap, makanan halal sepanjang lawatan, waktu solat yang dijaga semunya pada harga berpatutan! Tanpa kos tersembunyi!
FIT PACKAGES
Got your tickets already? Now it is the time to book for your ground arrangement with Us! Hassle Free travel!
Catch some rays! Let's go for Sunbathing
Be it on a cruise ship or snorkel & dive into crystal clear water of Malaysia!
Our Respected Corporate Clients
For Corporate Incentive Tours
Sign Up Now
Subscribe for latest package launching & promotion

* We don't share your personal info with anyone. Check out our Privacy Policy for more information.

  • 🏝Pulau Tioman has superb white-sand beaches, crystal clear waters, characteristic giant boulders, lush inland rainforests, cascading waterfalls, and diverse marine life perfect for snorkeling, and scuba diving.
.
Search no more! We have plenty of different perfect packages for you and love ones! Get in touch with us and we will suggest the best stay for you in Tioman!
.
Our team:
👨Ayie - 0126943769
🧔🏻Afiq - 01116291255
👱🏻‍♀Ieta - 0125503769
  • REDANG EARLY BIRD PROMO !!
.
WOW! Hanya RM 488/pax sahaja untuk 3H2M termasuk FULLBOARD MEAL ? Ya! Apa yang lagi best, harga yang ditawarkan ni untuk korang stay di salah satu resort terbaik di Pulau Redang iaitu LAGUNA REDANG!
- (2) Nights stay
- (2) Buffet Breakfast
- (2) Buffet Lunch
- (1) Buffet Dinner
- (1) BBQ Dinner
- (1) Marine Park Snorkeling Trips
- (2) Deep Sea Snorkeling Trip
- 2-way Boat transfer from Jetty to Laguna Redang

Fuh min dah bayangkan lepak tepi pantai sambil dengar deruan ombak and angin sepoi2 bahasa ni! Jom guys! Grab harga early bird sementara masih ada.
Hubungi team kami untuk maklumat lanjut!
🧕🏻Nadia - 0172324829
🧔🏻Afiq - 0196457651
👱🏻‍♀Ieta - 0125503769
  • Bukan di Sahara mahupun Dakar, tapi Red Sand Dunes yang satu ni hanya terletak di Mui Ne, Vietnam! Waktu yang paling best untuk ke sini ialah waktu sunrise atau semasa sunset. Korang boleh merasai pengalaman naik jeep 4WD naik turun padang pasir bagai roller coaster.
.
Macam mana nak ke sini? Jom ikuti trip Da Lat - Nha Trang kami  pada 29 Nov - 3 Dec nanti! Hanya dengan serendah RM2,592/pax korang dapat merasai pengalaman lain dari lain. Asyik Ho Chi Minh je kan?
.
Hubungi team kami untuk maklumat lanjut!
🧕🏻Nadia - 0172324829
🧔🏻Afiq - 0196457651
👱🏻‍♀Ieta - 0125503769
  • Blue Lagoon, keajaiban buatan Iceland🇮🇸
.
10H7M Iceland-London kami lain dari yang lain..sebab kami utama kan pengalaman dan keselesaan dalam perjalanan anda. Kelebihan join trip kami :
✅ Hotel selesa utk bilik berdua/pasangan. Kami tak asingkan pasangan!
✅ Masuk ke Blue Lagoon Pool so boleh rasa sendiri pengalaman mandi atau rendam kaki di pool volcano berwarna biru yg suhunya suam walau pada musim winter!
✅ Kenderaan selesa - bus bukan MPV biasa
✅ Local tour guide berlesen dan berpengalaman so anda dapat mengetahui Kisah dan cerita tempat2 yang kita lawati bukan hanya datang bergambar..
✅ Stay 2 malam di London! Bole shopping di Oxford, Bicester atau serbu Primark.. Haha
✅ Terhad Kepada 10-12 orang per trip. Lebih privasi dan selesa! .
Tarikh berlepas :
22-30 Mar /18-26 Oct/ 13-20 Dec
RM 14,420 seorang
.
Jangan tunggu lama2, pm kami sekarang atau click Wasap link di bio.

#icelandtrip
#icelandlondon
#auroraborealis
#chasinfaurora
#tourpackage
#wtatravel #worldwithinyourreach
  • “Tour leader sangat2 membantu, sangat2 sporting, sangat2 best” Betul ke? Haha. Korang nak rasa pengalaman seperti rombongan Hafiz bersama @jrm.official ? Korang nak customize itinerary sendiri? Tekak nak makanan Melayu? No worries, kami boleh arrange.
.
Family besar family kecil, company besar company kecil, semua kami boleh uruskan! Ke mana destinasi korang nak pergi? Comment di bawah!
  • QANTAS - VISIT AUSTRALIA / NEW ZEALAND PROMOTIONAL FLIGHT !
😱😱😱😱😱😱😱😱 MUR MUR
.
Guysss !!!. . Jom tempah sekarang sebelum 15 March 2020! untuk perjalanan bermula dari 24 February hingga 11 September 2020 !
. 
Ni la peluang korang nak dapatkan tiket diskaun untuk melancong ke Australia atau New Zealand! kami ada byk pilihan pakej-pakej yang ada tau !!! .

Nak lagi mudah? ikuti langkah dibawah .
1 - Pilih destinasi pilihan pergi dan balik
2 - Pilih tarikh penerbangan diantara 24 Feb - 11 Sept 2020
3 - Hubungi kami di 03-55196455 
4 - Kami akan bantu anda buat pilihan masa penerbangan 
5 - dan nikmati promotional fares untuk penerbangan pilihan!
.
Mudahkan? so tunggu apa lagi guys! cepat hubungi kami atau whatsapp kami di 012 550 3769
*tertakluk kepada terma dan syarat*

#wtatravelanaussie
#wtatravel #wtatravelnewzealand #australiapackage #newzealandpackage #qantas 
#promofare #promoflight